Uw brug naar?

U bent hier: Home » Opleidingen » Operational Excellence

Operational Excellence

DMAIC GB

Onze meest gevraagde opleiding is die tot Lean Six Sigma DMAIC Green Belt. We bieden een interactieve en zeer volledige opleiding voor de scherpste prijs in combinatie met de meest intensieve 1 op 1 begeleiding. U kunt deze opleiding zowel individueel online en in uw eigen tempo volgen als ook klassikaal door middel van “open inschrijving” of bij u op locatie volgen.

Meer info & kalender

DMAIC GB2BB Upgrade

In Multinationals en ook het MKB en (semi-)overheid zijn de laatste 15 jaar duizenden Green Belts opgeleid, die met veel enthousiasme en inzet succesvolle projecten uitvoeren. Veel van deze Green Belts hebben interesse een volgende stap te maken maar de investering in tijd en geld bemoeilijkt dat en mogelijke overlap tussen de BB en GB opleiding veronderstelt per definitie een verspilling van tijd.

Meer info & kalender

DMAIC BB

De DMAIC BB opleiding is bedoeld voor die medewerkers, die (tijdelijk) de rol van Black Belt in hun organisatie gaan vervullen. De Black Belt is een verandermanager, die met een breed pallet van verbetertools en kennis over hoe je in een organisatie veranderingen bewerkstelligt, projecten in de organisatie uitvoert.

Meer info & kalender