Uw brug naar?

U bent hier: Home » Opleidingen » Operational Excellence

Operational Excellence

DMAIC GB

Onze meest gevraagde opleiding is die tot Lean Six Sigma DMAIC Green Belt. We bieden een interactieve en zeer volledige opleiding voor de scherpste prijs in combinatie met de meest intensieve 1 op 1 begeleiding. Vanaf maart 2020 bieden we deze opleiding als gevolg van Corona alleen online aan. Maar vervolgens blijken onze cursisten deze online variant met de inhoudelijke 1 op 1 begeleiding buitengewoon positief te ervaren. Het geleerde wordt beter opgenomen en energieniveaus als gevolg van de kortere sessie zijn merkbaar hoger. Het ziet er naar uit dat onze traditionele, klassikale variant überhaupt niet meer terug komt.

Meer info & kalender

DMAIC GB2BB Upgrade

In Multinationals en ook het MKB en (semi-)overheid zijn de laatste 15 jaar duizenden Green Belts opgeleid, die met veel enthousiasme en inzet succesvolle projecten uitvoeren. Veel van deze Green Belts hebben interesse een volgende stap te maken maar de investering in tijd en geld bemoeilijkt dat en mogelijke overlap tussen de BB en GB opleiding veronderstelt per definitie een verspilling van tijd.

Meer info & kalender

DMAIC BB

De DMAIC BB opleiding is bedoeld voor die medewerkers, die (tijdelijk) de rol van Black Belt in hun organisatie gaan vervullen. De Black Belt is een verandermanager, die met een breed pallet van verbetertools en kennis over hoe je in een organisatie veranderingen bewerkstelligt, projecten in de organisatie uitvoert.

Meer info & kalender