Uw brug naar?

U bent hier: Home » Diensten

Diensten

Bent u op zoek naar specifieke ondersteuning of kijkt u gewoon even rond? Afhankelijk van uw verwachtingen en fase in uw Lean Six Sigma reis vindt u hopelijk iets van uw gading.

Als full-service Lean Six Sigma dienstverlener bieden wij u 3 vormen van gerichte ondersteuning of advisering:

  1. Programma begeleiding
  2. Maatwerk advies
  3. Certificatie

Binnen deze indeling zijn er wederom diverse mogelijkheden en komen we graag met een maatoplossing.

Programma begeleiding

Voor Programmabegeleiding is zowel een lichte als uitgebreide vorm van samenwerking mogelijk. Vraag is wat precies uw behoeften en verwachtingen zijn? Is dat (nog) niet duidelijk dan zijn er 2 mogelijke invalshoeken die het gemakkelijk maken om te bepalen waar een partnership synergie biedt.

Naar programma begeleiding

Maatwerk advies

Team LSS biedt een totaal pakket van Lean en Lean Six Sigma advies producten. Deze zijn gerubriceerd naar de "volwassenheidsfase" van de organisatie. Het is niet gezegd dat een organisatie door alle fasen moet, die keuze is geheel aan de organisatie zelf.

Naar maatwerk advies

Certificatie

Op veler verzoek verzorgt TEAM Lean Six Sigma certificering van Personen en zelfs totale Verbeterprogramma's. Voor Green Belts, Black Belts en Master Black Belts is het te doen gebruikelijk om na het succesvol beëindigen van de opleiding daarvoor een getuigschrift te ontvangen

Naar certificatie