Uw brug naar?

U bent hier: Home » Over ons » Wie zijn TEAM Lean Six Sigma

Wie zijn TEAM Lean Six Sigma

Team Lean Six Sigma is een jong bedrijf met "oude" ervaring. De organisatie is 2009 gestart door Adriaan Mulder, Adriaan helpt al ruim 25 jaar honderden organisaties met hun Lean en/of Lean Six Sigma programma’s en het verbeteren van organisatie, processen en resultaten. Hij heeft inmiddels duizenden mensen op alle niveaus mogen opleiden.

Adriaan heeft vanaf het prille begin als adviseur en later als gecertificeerd IBM Master Black Belt op het gebied van Six Sigma of Lean Six Sigma samengewerkt met bedrijven als General Electric, DOW, Caterpillar, Shell en dichter bij huis Philips en PON.

Hij heeft de allereerste KPN 6 Sigma pilot begeleid en in Shell Exploration & Production Europe was hij als hun partner verantwoordelijk voor de integratie van Lean en Six Sigma. Voor de Nederlandse vertaling "Lean voor Dummies" heeft hij in 2009 het voorwoord geschreven.

Zijn wereldwijde ervaring betreft organisaties die voorop lopen als het gaat om de wijze waarop Lean en meer traditionele Six Sigma programma's zijn en worden gemanaged. Tevens heeft hij een aantal jaren van "binnenuit" in de voormalige Philips divisie "Domestic Appliances and Personal Care" een Lean Six Sigma programma bestuurd, waardoor hij aan den lijve heeft ondervonden wat werkt, wat zeker niet werkt en wat wellicht kan werken. In Philips was hij een van de trekkers voor de wereldwijde standaardisatie van Lean Six Sigma methoden en technieken en meer recent stond hij als directeur van een Lean Six Sigma niche boetiek aan de basis van diverse nieuwe Lean Six Sigma opleidingen waaronder de upgrade variant van Green Belt naar Black Belt.

Om zijn gedeelde passie verder te kunnen verspreiden is het ontstaan van een nieuwe en andere Lean Six Sigma organisatie een logische stap. De primaire drijfveer is de verspreiding van het Lean Six Sigma gedachtegoed en dit vindt plaats langs twee assen:

  • In een internationale context werken professionals samen, die hun sporen op de respectievelijke aandachtsgebieden van Lean Six Sigma sinds lang hebben verdiend. TEAM Lean Six Sigma is een verband van absolute ervaringsdeskundigen om daarmee een hoog prestatieniveau te kunnen bereiken en handhaven.
  • Met gerenommeerde organisaties die waarde toevoegen in vergelijking met haar eigen kern producten worden partnerships aangegaan. De gedachte is dat met gerichte diensten en effectieve samenwerking grote sprongen kunnen worden gemaakt.

Voor TEAM Lean Six Sigma zijn netwerken een conditio sine qua non voor de toekomst. Indien u denkt dat u als professional of als organisatie een welkome aanvulling bent voor onze organisatie en u zichzelf bovenal goed vindt in onze visie en aanpak, neem dan graag zonder omhaal contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek.