Uw brug naar?

U bent hier: Home » Opleidingen » operational-excellence » Operational Excellence voor HR professionals

Operational Excellence voor HR professionals

De HR functie is een centrale functie in de Lean Six Sigma omgeving. Er zijn momenteel twee duidelijk herkenbare ontwikkelingen gaande die een speciaal programma voor HR rechtvaardigen:

  1. Lean Six Sigma wordt door een groot aantal organisaties gezien als management development instrument voor de high potentials of instrument voor talent ontwikkeling in het algemeen;
  2. Veel HR afdelingen willen strategisch meer toegevoegde waarde in hun organisaties leveren door mee te werken aan doelverwezenlijking zoals groei en resultaten vergeleken met de meer traditionele rol van het reactief managen van de arbeidspool.

Een speciaal toegeruste workshop kan HR professionals van het noodzakelijke kader voorzien om ambities en mogelijkheden te bepalen.

In deze workshop is in de eerste plaats veel ruimte ingeruimd voor discussies over de ontwikkeling van de HR functie en het veranderende perspectief. Wat is de essentie van Lean Six Sigma en hoe kan dat organisaties naar de toekomst helpen de flexibiliteit te vergroten? Vragen die daarbij centraal staan is hoe de organisatie strategie kan worden vertaal naar de HR functie dan wel welke rol zij daarbij kan vervullen? Hoe kunnen we in een knijpende arbeidsmarkt ons onderscheiden? Welke stuurvariabelen kunnen we als HR hanteren om onze toegevoegde waarde duidelijk te maken?

Eventuele inleidingen worden doorgaans op flipchart uitgewerkt. Als ondersteuning ontvangt men powerpoint presentaties van de behandelde modules en templates/formats voor geïntroduceerde tools.

Organisatie & investering

De TLSS University Workshop Verbetermanagement voor teams workshop voor Professionals bestaat totaal uit 2 aaneengesloten dagen. Deze workshop wordt zowel als open-inschrijving als in-huis aangeboden. De open-inschrijving workshop wordt georganiseerd in het gebied omsloten door Rotterdam - Amsterdam - Amersfoort - Den Bosch tenzij op basis van de inschrijvingen en in overleg met de trainees een andere lokatie wenselijk is.

Uw investering voor 1 workshop plek vergt een investering van € 650,-. Voor een tweede inschrijving in dezelfde leergang is de investering € 600,-. Voor een derde en elke volgende inschrijving in dezelfde leergang betaalt u € 550,- Voor meer inschrijvingen in een kalenderjaar of in geval van interesse in onze andere opleidingen en workshops maken wij graag een op-maat aanbieding. Met deze prijs biedt TLSS University een laagdrempelige workshop speciaal voor de HR professional. We zullen minimaal Leiderschapsissues, HR en resultaatmeting, de invloed van gehanteerde paradigma's in de organisatie context en meer voorbij zien komen maar bovenal kunt u zelf ook actief invloed op de agenda uitoefenen.

Informatie & inschrijving

U kunt zich via het contactformulier direct voor deze opleiding of workshop inschrijven of neem contact met ons op zodat wij u een passende aanbieding kunnen doen.

Voor informatie over de gedetailleerde Operational Excellence voor HR professionals opleiding agenda, aanvullende informatie of een aanbieding op-maat, neemt u dan graag contact met ons op. Mocht u problemen hebben met de agenda komen we daar samen uit.

Kalender

Operational Excellence voor HR professionals (2 dagen)

  • 15HR1 18 - 19 mei 2015