Uw brug naar?

U bent hier: Home » Opleidingen » Program management » Persoonlijk Leiderschap / Transformatie Management

Persoonlijk Leiderschap / Transformatie Management

Niemand kan een ander veranderen, je kan alleen jezelf veranderen. Sommigen hebben nog wel de illusie dat ze andere mensen veranderen. Dan gaat het echter slechts om gedrag als gevolg van bijvoorbeeld legitieme of formele macht. Zij is mijn baas, ik zal maar doen wat ze zegt. Of de persoon heeft sanctiemacht. Als ik niet doe wat mijn vader zegt, krijg ik er van langs. De verandering wordt nooit ge�nternaliseerd. Valt de machtsbron weg, dan valt men in oude patronen terug. Wat is er nu echt gewenst om als individu te veranderen en wanneer heeft dat impact op het collectief of de organisatie?

"Onze toekomst heeft een verleden, maar ons verleden heeft met Collectief Leiderschap, geen toekomst..."

Wanneer we met deze simpele en zeer effectieve tool onze stressvolle gedachten over het leven, over anderen of over onszelf onderzoeken, merken we gelijk een verschuiving op in denken en handelen. Ons verleden verandert, onze toekomst verandert, ons leven verandert.

Door een proces van bevraging, o.a. gebaseerd op "The Work" van Byron Katie en de theorieën van Steven Covey en gebruik te maken van omkeringen, leidt een diepgaand zelfonderzoek tot rust, plezier en de vrijheid om bewust keuzes te maken en daar vervolgens gericht invulling aan te geven. U komt terug bij uw overtuigingen die, weer eens opnieuw beleefd, ook weer losgelaten kunnen worden. U moet niets, u bepaalt immers zelf.

Deze workshop is een aanrader voor iedereen en niet specifiek voor diegenen werkzaam in verschillende Lean Six Sigma rollen. Zit u uzelf wel eens in de weg, zitten anderen u in de weg of u anderen? Deze workshop verschaft u 100% gegarandeerd bruikbare inzichten.

Organisatie & investering

Deze workshop wordt als stand-alone aangeboden. De workshop duurt 2 aaneengesloten dagen. Vaak wordt de workshop door opdrachtgevers na hun eerste ervaring gevolgd door een individueel vervolgtraject. Dat is allemaal goed te organiseren. TLSS University maakt voor deze workshops onder andere gebruik van Hotel Oranjeoord in Hoog-Soeren of in het hart van Nederland als dat cursisten beter uitkomt.

De investering voor de tweedaagse open-inschrijving bedraagt € 1.250,- per persoon. Voor een tweede persoon voor dezelfde workshop is de investering € 1.000,- en elke volgende persoon € 900,- . Indien u deze workshop in-huis wil organiseren, dan zijn de kosten voor de basisuitvoering € 5.500,- voor 2 dagen inclusief een korte intake.

Informatie & inschrijving

U kunt via het contactformulier direct contact met ons opnemen of bel zodat wij u een passende aanbieding kunnen doen.

Voor informatie over de gedetailleerde LSS Change manager / Transformatie management opleiding agenda, aanvullende informatie of een aanbieding op-maat, neemt u dan graag contact met ons op.