Uw brug naar?

U bent hier: Home » Opleidingen » In-Huis opleidingen en workshops

In-Huis opleidingen en workshops

Lean VSM Workshop

Een Value Stream Map als onderdeel van het Lean gedachtegoed is waarschijnlijk een van de belangrijkste instrumenten om te komen tot kostenbesparing, kwaliteit- en service verbetering. Om een start te maken met gerichte procesverbetering is inzicht in de bedrijfsprocessen een minimale voorwaarde. Je moet verbeteringen immers kunnen verankeren in een raamwerk.

Meer info & kalender

Workshop Verbetermanagement voor teams / Orange Belt

De laagdrempelige workshop voor verbeterteams leidt op tot Orange Belt niveau. Aan de hand van een case studie / simulatie wordt de DMAIC project fasering uit de doeken gedaan. Deze workshop reikt per fase in DMAIC de belangrijkste tools en bijbehorende deliverables aan. Voor niet al te complexe projecten en die projecten waar de verwachte resultaten niet bijzonder hoog zijn is dit een ideale vorm. Cursisten worden voorbereid op een rol in een verbeterteam.

Meer info & kalender

5S Workshop

5S is een Lean instrument dat voortkomt uit het Toyota Production System. Het is illustratief voor het respect dat in een Lean omgeving voor medewerkers bestaat en de sleutelrol die zij vervullen in het doorvoeren van blijvende verbeteringen.

Meer info & kalender

Kaizen event

KAIZEN is de samentrekking van de Japanse woorden Kai en Zen. Kai betekent zoveel als veranderen of uit elkaar nemen. Zen staat voor verbeteren of vernieuwen. De vertaling is dus het uit elkaar nemen om beter te maken. Dit kan gaan om een product of dienst maar ook over een proces of systeem.

Meer info & kalender

Workshop Innovatie Management (Lean Design)

Hoog en vrijwel continu staan op de management agenda klantentevredenheid, produkt- en/of dienstkwaliteit, kostenvermindering, duurzame innovatie en korte time-to-market. Een component van zowel Lean als Six Sigma denken, die tegelijkertijd in al deze behoeften voorziet, is een aanpak die heet Design for (Lean) Six Sigma.

Meer info & kalender

Design for Lean Six Sigma

De door TEAM Lean Six Sigma aangeboden DfLSS Green Belt opleiding is nieuw in de markt en een echte aanrader. Deze training/workshop van 3 x 3 dagen is ontwikkeld met het oogmerk practitioners in R&D of innovatie en rollen in business development van de kennis en toegepaste kunde te voorzien om ontwerp, ontwikkelprocessen en projecten optimaal in te richten.

Meer info & kalender