Uw brug naar?

U bent hier: Home » Informatie » Projecten portfolio

Projecten portfolio

Team Lean Six Sigma begeleidt momenteel een top pensioenfonds bij de uitvoering van een aantal Lean Six Sigma pilot projecten. De activiteiten omvatten een Awareness-sessie, een Leiderschapstraining en open Green Belt opleiding en project coaching. De betreffende GB opleiding werd met een 8.8 gewaardeerd.

Voor een industriële multi-national in de grafische sector hebben wij de Black Belt opleidingen mogen verzorgen en volgen er team- en individuele coachingstrajecten. Binnekort zullen nieuwe BB’s in de open training binnenstromen.

TEAM Lean Six Sigma verzorgt in-huis bij een grote luchtvaartmaatschappij een state-of-the-art Green Belt opleiding voor medewerkers van de Information Services afdeling. Een aantal medewerkers zijn in een upgrade opleiding naar Black Belt doorgestroomd. Tegelijkertijd begint nu te gebeuren dat trainees de opgedane kennis, naast wat ze al deden in het dagelijks werk, in strategische initiatieven gaan inzetten.

Binnenkort mogen we in een organisatie mini MBA-modules verzorgen op het gebied van Strategie-uitrol & Hoshin Kanri, Change & Transformatiemanagement, Data analytics en Lean Six Sigma Verbetermanagement.

In de diverse TEAM Lean Six Sigma "open trainingen" zoals de Green Belt en Black Belt opleiding zijn trainees onderweg naar een getuigschrift, dat in een latere fase bij bewezen resultaat tot een Green Belt of Black Belt Certificaat leidt. In september en oktober starten de eerstvolgende Green Belt en ook Master Black Belt opleidingen. Neemt u graag contact op als we u hiermee verder kunnen helpen.