Uw brug naar?

U bent hier: Home » Over ons

Over ons

"Als u ons zoekt, zult u ons vinden. Als u ons gevonden heeft, hoeft u niet meer te zoeken". Wij doen ons best om te bereiken dat u dat ook vindt. Wat en wie is TEAM Lean Six Sigma?

Het verwondert ons dat nog zoveel organisaties en medewerkers niet goed opgeleid zijn om verbeteringen in hun werk en/of leven door te voeren dan wel daar slecht in worden begeleid.

Een wereld van onbenutte mogelijkheden en (denk)capaciteit vraagt om herontdekt te worden. Wij dragen graag bij om mensen hun talenten te laten ontdekken en die talenten ook beter in te zetten. Lean Six Sigma biedt verrijking op organisatorisch en persoonlijk vlak.

Wie zijn TEAM Lean Six Sigma?

Team Lean Six Sigma is een jong bedrijf met "oude" ervaring. De organisatie is 2009 gestart door Adriaan Mulder, Adriaan helpt al ruim 25 jaar honderden organisaties met hun Lean en/of Lean Six Sigma programma’s en het verbeteren van organisatie, processen en resultaten. Hij heeft inmiddels duizenden mensen op alle niveaus mogen opleiden.

Lees meer

Visie en missie

Investeren in het probleemoplossend vermogen van medewerkers dan wel van jezelf draagt ertoe bij dat talenten -verborgen of manifest-, beter worden benut. Gebruik van je talenten resulteert immers in betrokkenheid, bevlogenheid en passie en biedt de snelste weg naar verrijking en resultaat.

Lees meer

Referenties

Bekijk referenties

Testimonials

Bekijk testimonials