Uw brug naar?

U bent hier: Home » Opleidingen

Opleidingen

Onze world-class opleidingen en workshops, zowel online als fysiek bij u in de organisatie, kenmerken zich door een combinatie van zelfstudie, groepsleren, een case studie en/of spel en indien mogelijk learning-on-the-job. Er is altijd veel ruimte voor interactie en oefenen. Wij werken voortdurend aan het verbeteren van bestaande opleidingen en waar nodig proberen wij voorop te lopen in het ontwikkelen van nieuw aanbod. Al onze opleidingen en workshops kunnen in het Nederlands maar ook in het Engels worden verzorgd.

Onderstaand kunt u per thema doorklikken om meer informatie over een specifieke opleiding of workshop te verkrijgen. U vindt daar ook informatie over geplande opleidingsdata. De eerstvolgende startdata voor de diverse opleidingen treft u op de rechterzijde van deze pagina. Daar vindt u ook de links om direct in te schrijven of meer informatie aan te vragen.

Onze opleidingen en workshops worden voortdurende hoog beoordeeld; op een 10-puntsschaal 8 of hoger. Voor aanvullende informatie of als u in het algemeen met ons van gedachten wil wisselen over Operational Excellence, neemt u dan graag contact op.

Lean

Bekijk alle opleidingen

Operational Excellence

Bekijk alle opleidingen

In-Huis opleidingen en workshops

Bekijk alle opleidingen

Programma management

Bekijk alle opleidingen