Uw brug naar?

U bent hier: Home » Opleidingen » Program management » Operational Excellence Awareness Workshop

Operational Excellence Awareness Workshop

Veel organisatie hebben behoefte aan een Lean of Six Sigma introductie dan wel een gecombineerde Lean Six Sigma inleiding. Deze hebben doorgaans als doel een idee te krijgen waar we het nu eigenlijk over hebben? Zou het wat voor ons zijn? Als we dit starten wat zouden we dan als doelen moeten nastreven? Op een ander moment heeft het MT of de RvB al besloten dit programma uit te gaan rollen maar is het voor bijvoorbeeld de Ondernemingsraad nog onontgonnen terrein.

Een dergelijke introductie geeft in 2 uur alvast antwoord op de meest gestelde vragen maar kan met meer inhoud en zelfwerkzaamheid ook tot een zeer interessante dag worden opgeschaald. Sommige relaties kiezen ervoor dat wij belangrijke opdrachtgevers een (gefilmd) interview afnemen. Dat vormt doorgaans een interessante wake-up call. Niets zo leerzaam als de klant aan het woord laten en nu eens echt te luisteren.

Hoewel hier behoorlijk flexibel in te sturen valt kent de workshop doorgaans de volgende onderdelen:

  1. Introductie Lean Six Sigma
  2. (Lean) Six Sigma Succes verhalen
  3. Wat kan Lean Six Sigma ons brengen?
  4. De Lean Six Sigma DMAIC toolkit
  5. Rollen & Verantwoordelijkheden
  6. "Bezint eer ge begint"
  7. Actieplanning

Organisatie & investering

De organisatie voor deze workshop ligt in beginsel bij u als opdrachtgever. Dat kan in-huis of als dat te verstorend zou werken suggereren wij op locatie. Indien gewenst nemen wij u deze zorg natuurlijk graag uit handen.

Voor liefdadigheidsinstellingen of anderzijds maatschappelijk verantwoorde instellingen willen wij een beknopte introductie graag kosteloos verzorgen.

Voor bedrijven en overheidsinstellingen maken wij een workshop op maat. Daarin zijn behoorlijk wat keuzen te maken. De investering varieert daarom tussen de € 1.000,- (een dagdeel met minimale voorbereiding) en de € 7.000,- (inclusief intake en klanteninterviews).

Voor in-huis workshops ligt de organisatie voor deze workshop ligt in beginsel bij u als opdrachtgever. Dat kan in-huis of als dat te verstorend zou werken, op locatie. Indien gewenst nemen wij u deze zorg natuurlijk graag uit handen. Voor kleinere groepen of individuen is onze open-registratie workshop van 5 uur een laagdrempelig instapmodel. De kosten voor deze workshop bedragen slechts € 200,- per persoon waar u met goede inzichten en geselecteerd leesvoer naar huis gaat. De workshop wordt meerdere malen per jaar aangeboden.

Informatie & inschrijving

Voor aanvullende informatie of een aanbieding op-maat, neemt u dan graag contact met ons op. Mocht u problemen hebben met de agenda komen we daar samen uit.

Kalender

Lean Six Sigma Awareness workshops (5 uur)

  • 14LSA2 18 juni 2014
  • 14LSA3 17 oktober 2014