Uw brug naar?

U bent hier: Home » Opleidingen » Program management » Leidinggeven aan Verbetermanagement

Workshop Leidinggeven aan Verbetermanagement

Een verbeterprogramma heeft slecht kans van slagen als het wordt gedragen door het hoogste Leiderschap. Betrokkenheid is een sleutelwoord als het gaat om het initiëren dan wel succesvol doorstarten van een transformatie. Daarom moet elke wezenlijke verandering ook precies daar starten, in de top van het gebouw.

Specifiek voor een Lean Six Sigma programma hebben wij de laatste jaren een aantal modules uitgewerkt, die in samenhang een stevige aanzet tot beweging geven. De precieze inhoud hangt af van het commitment en de kennis van de betrokken managers.

De workshop van 1 tot 1½ dag omvat standaard de onderstaande elementen maar is gemakkelijk aan te passen aan specifieke eisen:

  • Introductie Lean Six Sigma
  • Lean Six Sigma succesverhalen
  • Simulatie of case studie
  • Lean Six Sigma toolbox
  • Rollen & Verantwoordelijkheden
  • Tollgate reviews
  • Lean Six Sigma elevator pitch

Organisatie & investering

Deze workshop wordt doorgaans als onderdeel van een volledig Verbeterprogramma in-huis aangeboden. Dat betekent dat de locatie in overleg wordt bepaald doch bij voorkeur buiten de eigen organisatie om storende invloeden te minimaliseren.

De voorbereiding en agenda is in deze gevallen maatwerk en daarom is het moeilijk precies aan te geven wat de kosten zijn. Mocht u om bijzondere redenen interesse hebben in slechts deze workshop, bijvoorbeeld als aanzet voor een interne discussie of Lean Six Sigma een methode is die u wilt omarmen, rekent u dan op een investering tussen de € 3.000 en € 6.500,-.

De behandelde modules laten zich individueel ook goed "eigen maken". Wilt u uw Leiderschap een boost geven, dan bieden wij u een online variant waarbij u toegang krijgt tot al onze kroonjuwelen inzake de rol van het Leiderschap bij het "Leidinggeven aan Verbetermanagement". U volgt de workshop in uw eigen tempo. Uw investering is in dit geval € 475,- inclusief een uur durend excecutive coaching gesprek waar u uw eventuele vragen een plek kunt geven.

Informatie & inschrijving

U kunt zich via het contactformulier direct voor deze opleiding of workshop inschrijven of neem contact met ons op zodat wij u een passende aanbieding kunnen doen.

Voor informatie over de gedetailleerde Leidinggeven aan Verbetermanagement opleiding agenda, aanvullende informatie of een aanbieding op-maat, neemt u dan graag contact met ons op. Mocht u problemen hebben met de agenda komen we daar samen uit.

Kalender

Lean Opleidingen, de workshop Leidinggeven aan Verbeteren, de Value Stream Mapping workshop, de 5S workshop en KAIZEN events worden in overleg met u gepland en maken we voor u speciaal op maat.